Novi Cider

Det sundere valg

Novi Cider
Novi Ciders logo

Novi Cider vil være Danmarks eneste sukkerfrie alkoholiske cider. Cideren er brygget på lækre fynske æbler af fynske producenter.

Jeg indgik i efteråret 2018, sammen med et team af dygtige individer, et samarbejde med Novi Cider, som indebar brand design, markedsføringsstrategi, videoproduktion, og hjemmesideudvikling.

Brand design

Brandet vi skabte, er idyllisk, varmt og indbydende og henvender sig til den kvalitets- og sundhedsbevidste dansker. Det vises her i den klare fotostil, der blev defineret for brandet:​​​​​​​

Markedsføringsstrategi

En vigtig del af markedsføringsstrategien var, at gøre indhold tilgængeligt for målgruppen. Novi Ciders målgruppe befinder sig på tre kanaler, Instagram, Facebook og LinkedIn. Novi Cider blev derfor anbefalet at bruge et redskab som later.com. Med later.com har Novi Cider mulighed for er gøre indhold tilgængeligt kontinuerligt på tværs af platforme.

Udover at benytte later.com, har vi også inddelt deres markedsføringsstrategi i tre faser; Brand-awareness, Brand-engagement, Brand-storytelling – “The Self-sustaining Ecosystem”.

Den fulde pakke

Til slut udviklede vi en samlet løsning til Novi Cider i form af en hjemmeside, som kan fungere som deres overordnede platform. Den kan tilgås via. dette link: www.novicider.dk